Tuotanto

Lähdettäessä kehittämään tuotantoa ja asiakaspalvelua asiakkaidemme tarpeet täyttäväksi ja löytääkseemme parhaat mahdolliset ratkaisut, kysymme itseltämme yhtä asiaa, Miksi?

Kustannustehokas ja innovatiivinen alihankkija

Alihankkijana olemme kustannustehokas, innovatiivinen ja muovitekniikan asiantuntija-ammattilainen. Tietomme ja  taitomme auttavat asiakastamme ylittämään niitä esteitä, joita kohdataan tuottetaessa uusia tuotteita markkinoille. Kokonaisuus on enemmän kuin tuotteen komponenttien summa. Siksi mottomme on laatua, toimitusvarmuutta ja edullista kokonaisuutta.
Kun tähdätään kustannustehokkuuteen, laadunkehittämiseen ja toiminnan varmuuteen, on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämys ensisijaisen tärkeää. Alihankkijana tulee meidän ymmärtää asiakkaan tuotteet ja asiakkaan liiketoimminta-ajatus, joka asiakkaalla on toimintansa takana.
Olemme voimakkaasti investoineet rakentaakseemme joustavan valmistusprosessin, joka vastaa muuttuviin haasteisiin. Tuotantolinjastomme ja jatkuva tuotantokehityksemme varmistavat korkeimman mahdollisen palvelutason.

Omat 6500 m² tuotantotilat pääväylien läheisyydessä

Toimimme omissa n. 6500 m² tuotantotiloissa. Tilamme jakautuvat konttoritiloihin, muottivarasto ja painotilat, tuotantotilat sekä varastotilat. Muottivarastomme on paloturvallinen, jonka turvallisuutta on lisätty mm. automaattisesti sulkeutuvalla palo-ovella.

Tarjoamamme palvelut

  • Muottisuunnittelu
  • Muovimuotit
  • Ruiskuvalu
  • Muoviosat

Tehtaamme sijaitsee Teuvan kunnassa Norinkylässä. Sijaitsemme Kauhajoen ja Jurvan yhdistävän tien varressa. Kuljetusyhteydet pääväylille, kuten 3-tie, 8-tie ovat lähellä. Matkaa Seinäjoelle ja Vaasaan on 60 km.