Laatu

Noudatamme tuotannossamme sertifioitua ISO 9001:2015 mukaista toimintajärjestelmää. Lisäksi toimimme asiakaskohtaisesti sovittujen laadunvarmennusmenelmien mukaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet jo pitkään palvella monia, myös globaalia liiketoimintaa harjoittavia asiakkaitamme. Otamme markkinoilta meille tulevat vaatimukset haasteena vastaan ja kehitymme, sekä sopeudumme niiden myötä. Kehitämme tuottavuutta ja laatua erityisesti tuotantoautomaation avulla. Jatkuva kehittäminen, sekä kustannuksien seuraaminen on meidän kaikkien etu nyt ja tulevaisuudessa.

 

Toimintapolitiikka

Suomen Muovituote Oy on erikoistunut erilaisten ruiskupuristettujen muovituotteiden valmistukseen. Toiminta-ajatuksemme on valmistaa ja toimittaa asiakkaillemme laadukkaita, asiakkaan vaatimusten mukaisia tuotteita. Yrityksen johto ja henkilöstö on sitoutunut noudattamaan toimintapolitiikan edellyttämiä vaatimuksia.

Tyytyväinen asiakas on toimintamme päämäärä, jonka saavuttamiseksi teemme parhaamme joka päivä.

Täytämme ja toteutamme asiakkaiden tuotteisiin liittyvät laatuvaatimukset käytännössä. Prosessien kehittäminen on jatkuvaa ja laatuvirheiden välttäminen on etusijalla. Virheen sattuessa selvitämme juurisyyt perusteellisesti ja pyrimme estämään toistumisen.

Edellytämme toimintapolitiikkamme mukaista sitoutumista myös omilta alihankkijoiltamme.

 

 

Muoviteollisuuden yleiset toimitusehdot löydät  tästä klikkaamallaBV Certification ISO9001