Muoviosat

Muoviosat suunnitellaan ja toteutetaan aina niiden käyttötarkoituksen mukaan. Käyttämämme muovimateriaalit ovat esim. PP, LDPE, HDPE ja tekniset muovit kuten PC, TPE, TPU ja ABS. Olemme erikoistuneet myös joustavien termoplastisten muoviraaka-aineiden käsittelyyn. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi kengänpohjat, tiivisterenkaat ja muut muoviosat. Ruiskupuristettavat muoviosat voivat olla painoltaan 1g:sta aina noin 4kg saakka.

Kaksikomponentti- ja kaksiväritenkiikka

Käytämme valmistuksessa myös kaksikomponentti- ja kaksiväritekniikkaa. Kaksikomponentti tekniikan avulla valmistamme esim. muoviosat, joissa yhdistetään metallia ja muovia, sekä kahta muoviraaka-ainetta yhdeksi tuotteeksi. Tällaisia tuotteita ovat mm. hyllykannattimet, seinäeristeen eli kovavillan kiinnitysprikat, kappaleen sisään valetut metalliset kiinnike kiskot ja kaksikomponenttiset muoviosat.

Nopeat ja oikea-aikaiset toimitukset 

Automaattinen raaka-ainejakeluverkko takaa tasaisen ja oikea-aikaisen jakelun ruiskupuristukoneille. Tuotantokoneidemme laaja kapasiteetti takaa nopeat ja oikea-aikaiset toimitukset asiakkaillemme. 

muoviosat